Pariuri Sportive – Reading vs Nottingham – 01.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Reading vs Nottingham (01.01.2014) – ora 17:00
La nivel de cote, duelul dintre Reading si Nottingham poate fi considerat poate cel mai echilibrat din aceasta etapa in Anglia Championship, fiind greu de spus cine are prima sansa la agentiile de pariuri. Partida va incepe de la ora 17:00, ora Romaniei.
Meciul tur a fost un adevarat spectacol, incheiat cu victoria lui Reading in deplasare, scor 2-3 in urma cu o luna. 
ReadingNottingham
Reading este o formatie iesita total din forma, desi a avut o prima parte de campionat reusita in care parea sa aiba un cuvant greu de spus cand vine vorba de promovare. Reading este doar a noua in acest moment, cu 34 de puncte, avand un punct in minus fata de locul sase, ultimul ce duce in play-off. Formatia gazda are un golaveraj de 30-28, fiind una echilibrata si deloc usor de depasit.Nottingham pe de alta parte se prezinta dupa cinci etape ale campionatului in care nu a bifat nici o infrangere, urcand pe pozitia a cincea in clasament. Oaspetii vor ramane acolo indferent de ce vor face in aceasta runda, iar cu 39 de puncte si un golaveraj de 33-23 au patru puncte in minus fata de locul patru si cinci fata de locul doi ce promoveaza direct.
Pariuri Reading vs Nottingham
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.75

  • Ambele tabere s-au descurcat admirabil pana acum in defensiva si plus de asta nici una dintre ele nu a excelat cand a venit vorba de atac. Trei din ultimele cinci intalniri directe s-au incheiat cu maxim doua reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!