Pariuri Sportive – Stoke vs Everton – 01.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Stoke vs Everton (01.01.2014) – ora 17:00
eplMiercuri de la ora 17:00, etapa cu numarul 20 din Anglia Premier League va oferi un meci foarte interesant pe Britannia Stadium, intre Stoke City si Everton. Balanta este foarte echilibrata cand vine vorba de cote, aceasta fiind usor inclinata in favoarea oaspetilor.
Everton a castigat ultimele doua intalniri directe cu Stoke, insa de fiecare data pe propria arena. Ultimele doua deplasari s-au incheiat mereu cu scorul de 1-1.
StokeEverton
Stoke City este o formatie care inchide bine jocul, in special cand evolueaza in fata propriilor suporteri, acolo unde a pierdut o singura data in acest campionat, si a primit doar sase goluri in noua partide. La finalul turului, Stoke este pe 12 in clasament, cu 21 de puncte si un golaveraj de 18-29, suferind foarte mult dupa rezultatele inregistrate in deplasare.De cealalta parte a baricadei se afla Everton, o formatie superioara dar care in ultimele saptamani a calcat stramb. Caramelele au pierdut acasa in fata ultimei clasate, Sunderland, scor 0-1, dar etapa trecuta s-au impus cu 2-1 in fata lui Southampton, urcand pe locul patru cu 37 de puncte si un golaveraj de 31-18. Tot locul patru il ocupa Everton si intr-un clasament al deplasarilor.
Pariuri Stoke vs Everton
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.73

  • Stoke City este o formatie foarte bine organizata pe propria arena si se bazeaza foarte mult pe jocul defensiv. Everton nu are un atac care sa rupa gura targului, iar noi ne asteptam la maxim doua reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!