Pariuri Sportive Monaco vs Lorient – 15.09.2013

Bilet realizat de bonus in 14 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Monaco vs Lorient (15.09.2013) – ora 15:00
Introducere
Monaco si Lorient vor fi puse fata in fata in cadrul etapei cu numarul cinci din Franta Ligue 1, duminica dupa amiaza de la ora 15:00. Gazdele au clar prima sansa la pariuri si nu isi permit pasi gresiti pentru a revenit in fruntea clasamentului.
Monaco
Lorient
Monaco este favorita la toate agentiile online de pariuri, iar cea mai buna cota pentru 1 solist se gaseste in oferta bet365, 1.40. Gazdele ocupa la ora actuala locul doi in Ligue 1 cu zece puncte si un golaverage de apreciat, 8-2, cu un punct in spatele liderului PSG, dar si cu un meci in minus jucat. Cel mai probabil echipa gazda va etala o formatie de 4-2-3-1, cu Radamel Falcao varf impins, sustinut din spate de Joao Moutinho, creierul echipei.
Lorient in schimb nu se poate lauda cu aceleasi cifre ca si adversara din acest joc. Vazuta in mod cert cu sansa a doua la pariuri, echipa vizitatoare a strans sanse puncte dupa patru etape si un golaverage negativ de 3-4. Oaspetii ocupa un modest loc zece, iar pana acum au oscilat intre evolutii bune si mai putin bune, inconstanta fiind punctul slab al echipei fara discutii.
Pariuri Monaco vs Lorient
Pronostic pariuri sportive: Monaco -0.5,-1.0 Handicap Asiatic @ 1.50
  • Am ales sa mergem pe victoria gazdelor in acest meci, deoarece cu siguranta vor fi motivati sa revina pe fotoliul de lider al clasamentului, iar diferenta de valoare este vizibila. In caz ca Monaco va castiga meciul la fix un gol diferenta, jumatate din miza va fi returnata, iar cealalta castigatoare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!