Pariuri Sportive Southampton vs West Ham – 15.09.2013

Bilet realizat de bonus in 14 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Southampton vs West Ham (15.09.2013) – ora 18:00
Introducere
Singurul meci de duminica in Anglia Premier League se va disputa pe terenul lui Southampton, acolo unde aceasta din urma va primi vizita lui West Ham United, o formatie ce a investit serios in aceasta vara. Chiar si asa gazdele au prima sanas la pariuri, desi in ultimele trei intalniri directe, din 2012 pana in prezent, West Ham a avut mai mult castig de cauza.
Southampton
West Ham
Sfintii au inceput bine campionatul, iar dupa primele trei etape scurse se afla in prima jumatate a clasamentului. Mai exact Southampton ocupa locul zece, cu patru puncte si un golaverage de 2-2, singura infrangere venind etapa trecuta, scor 1-0 in deplasarea de la Norwich. Cota oferita de bet365 pentru victoria gazdelor este de 1.83 in momentul de fata.
West Ham United de cealalta parte are o cota ce depaseste 5.00 in marea majoritate a cazurilor. Ciocanarii sunt pe pozitia a opta inainte de acest meci, la egalitate de puncte cu adversara de duminica, insa cu un golaverage mai bun, de 2-1. Singurul gol primit de West Ham in aceasta stagiune a fost cel din etapa trecuta in infrangere de acasa, scor 0-1 cu Stoke, golul fiind primit dintr-o faza fixa.
Pariuri Southampton vs West Ham
Pronostic pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.83
  • Ambele tabere vor dori sa scoata cat mai mult dintr-un astfel de joc, iar noi ne asteptam sa vedem goluri in ambele porti, asa cum s-a intamplat in precedentele trei intalniri directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!