Pariuri Sportive – Monaco vs Sochaux – 08.03.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 March, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Monaco vs Sochaux   (06.03.2014) – ora 21:00
ligue1Sambata seara cu incepere de la ora 21:00 vom avea parte de un meci foarte interesant in Ligue 1, etapa cu numarul 28. AS Monaco va primi vizita lui Sochaux, cele doua formatii fiind diametral opuse inaintea acestei etape in clasament.
Partida tur a reprezentat o misiune extrem de grea pentru Moutinho si ai lui, Monaco scotand doar o remiza in deplasare, scor 2-2 dupa ce in minutul 10 conducea cu 0-2.
Monaco Sochaux
Fara Falcao, in continuare accidentat, AS Monaco a iesit aproape in totalitate din lupta pentru titlu dupa esecul de etapa trecuta. Cu 56 de puncte si un golaveraj de 44-21, AS Monaco se afla pe locul doi in continuare, ramanand la opt puncte in spatele liderului absolut, PSG. Monaco are un bilant bun in deplasare, dat de noua victorii, trei remize si un egal. Sochaux este una dintre cele mai slabe formatii ale campionatului, dovada ca dupa 27 de etape scurse se afla pe locul 19, penultimul din clasament. Oaspetii au adunat doar 22 de puncte, avand cinci puncte in minus fata de primul loc neretrogradabil. Se anunta un final de sezon foarte intens pentru oaspeti, sansele de salvare fiind din ce in ce mai mici odata cu fiecare etapa scursa.
Pariuri Monaco vs Sochaux
Info pariuri sportive: AS Monaco -1.5 HA @ 1.75

  • In concluzie, ne asteptam ca AS Monaco sa isi arate superioritatea fara probleme in fata penultimei clasate, mai ales ca va evolua acasa. Cota pentru o victorie la minim doua goluri diferenta a gazdelor este mai mult decat atractiva in conditiile date.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,