Pronostic – Volga vs Amkar Perm – 7 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Volga – Amkar Perm
pronostic volga amkar perm campionatul rusieiVineri, in deschiderea rundei din Rusia, dau piept Volga Novgorod si Amkar Perm. In ciuda faptului ca a fost un sezon poate prea dur pentru formatia gazda, care nu a fost mai deloc competitiva pe parcursul turului, pauza de iarna pare sa fi venit totodata cu cateva nume noi in lot, pe care sefii clubului ii arunca in lupta sperand sa evite retrogradarea.  Echipa are nevoie de liniste si rabdare pentru a se inchega si, mai apoi, pentru a insira rezultate pozitive in campionat.

In tabara adversa, Amkar Perm continua sa aiba prestatii fluctuante, culminand cu rezultate impresionante in fata unor adversari cu nume, pentru ca mai apoi sa apara in linia de clasament infrangeri la fel de surprinzatoare cu echipa de mana a doua.

Singurul jucator absent de la gazde ramane moldoveanul Simion Bulgaru, in conditiile in care Ariel Borysiuk este favorit sa inceapa inca din primul minut acest joc. Acesta din urma a fost imprumutat de la Kaiserslautern; la fel, putem consemna si prezenta lui Nikita Chicherin in primul 11, fundas dreapta, dupa mutarea de la Dinamo Moscova la Volga.

Echipa de start a Volgai (asezare in teren 4-4-1-1): Pareiko – Leandro, Kolodin, Kowalczyk, Bordiyan – Putsila, Borysiuk, Karyaka, Bibilov – Sychev – Mukendi.

Oaspetii nu pot conta pe serviciile unor jucatori mai mult sau mai putin importanti in angrenajul lui Amkar, dupa cum urmeaza: Alexsei Rebko, Petar Zanev, Michal Breznanik (accidentati), iar Ivan Cherenchikov este suspendat pentru acest joc in deplasare.

In alta ordine de idei, Jakub Wawrzyniak este asteptat sa debuteze in flancul stang al defensivei, la fel de interesant urmand sa fie si evolutia viitoare a jucatorilor ajunsi in iarna aici.

Echipa de start a lui Amkar Perm (asezare in teren similara): Narubin – Wawrzyniak, Phibel, Belorukov, Sirakov – Kanunnikov, Kolomejtsev, Gol, Peev – Georgiev – Jakubko.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa mizam pe o victorie la limita a lui Amkar Perm, in cota de 2.50 la casa de pariuri online Sportingbet.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO