Pronostic – Volga vs Amkar Perm – 7 martie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 6 March, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Volga – Amkar Perm
pronostic volga amkar perm campionatul rusieiVineri, in deschiderea rundei din Rusia, dau piept Volga Novgorod si Amkar Perm. In ciuda faptului ca a fost un sezon poate prea dur pentru formatia gazda, care nu a fost mai deloc competitiva pe parcursul turului, pauza de iarna pare sa fi venit totodata cu cateva nume noi in lot, pe care sefii clubului ii arunca in lupta sperand sa evite retrogradarea.  Echipa are nevoie de liniste si rabdare pentru a se inchega si, mai apoi, pentru a insira rezultate pozitive in campionat.

In tabara adversa, Amkar Perm continua sa aiba prestatii fluctuante, culminand cu rezultate impresionante in fata unor adversari cu nume, pentru ca mai apoi sa apara in linia de clasament infrangeri la fel de surprinzatoare cu echipa de mana a doua.

Singurul jucator absent de la gazde ramane moldoveanul Simion Bulgaru, in conditiile in care Ariel Borysiuk este favorit sa inceapa inca din primul minut acest joc. Acesta din urma a fost imprumutat de la Kaiserslautern; la fel, putem consemna si prezenta lui Nikita Chicherin in primul 11, fundas dreapta, dupa mutarea de la Dinamo Moscova la Volga.

Echipa de start a Volgai (asezare in teren 4-4-1-1): Pareiko – Leandro, Kolodin, Kowalczyk, Bordiyan – Putsila, Borysiuk, Karyaka, Bibilov – Sychev – Mukendi.

Oaspetii nu pot conta pe serviciile unor jucatori mai mult sau mai putin importanti in angrenajul lui Amkar, dupa cum urmeaza: Alexsei Rebko, Petar Zanev, Michal Breznanik (accidentati), iar Ivan Cherenchikov este suspendat pentru acest joc in deplasare.

In alta ordine de idei, Jakub Wawrzyniak este asteptat sa debuteze in flancul stang al defensivei, la fel de interesant urmand sa fie si evolutia viitoare a jucatorilor ajunsi in iarna aici.

Echipa de start a lui Amkar Perm (asezare in teren similara): Narubin – Wawrzyniak, Phibel, Belorukov, Sirakov – Kanunnikov, Kolomejtsev, Gol, Peev – Georgiev – Jakubko.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa mizam pe o victorie la limita a lui Amkar Perm, in cota de 2.50 la casa de pariuri online Sportingbet.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO