Pariuri Sportive – Navodari vs Concordia – 10.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Navodari vs Concordia (10.05.2014) – ora 18:00
liga1Sageata Navodari si Concordia Chiajna vor fi puse fata in fata in cea de-a 32-a etapa a campionatului din Romania, sambata incepand cu ora 18:00 la Constanta. Ambele echipe au nevoie de puncte, insa gazdele sunt intr-o situatie critica.
Concordia a invins fara drept de apel in ultimul meci direct, cel din tur de pe 22 Noiembrie, scor 4-0 acasa.
Navodari Concordia
Sageata Navodari vine dupa cinci etape cu numai patru puncte castigate, ajungand astfel a 16-a in clasament, sub linia de plutire, la un punct de zona salvatoare. Constantenii au 32 de puncte si un golaveraj foarte slab de 25-49, iar un nou pas gresit aici ar putea reduce considerabil sansele ca echipa nou-promovata sa ramana in Liga 1 si din stagiunea urmatoare. De cealalta parte, Concordia Chiajna a castigat patru puncte enorme in ultimele doua etape, ajungand astfel la cinci puncte peste zona retrogradarii, cu trei etape ramase. Ilfovenii ocupa locul noua, la mijlocul clasamentului, insa nici ei nu se pot lauda cu un golaveraj de genul 33-41, avand o medie de putin peste un gol marcat pe etapa pana la ora actuala.
Pariuri Navodari vs Concordia 
Info pariuri sportive: X2

  • Momentan nu a fost introdus meciul in ofertele agentiile, insa ne asteptam ca ilfovenii din Chiajna sa nu piarda acest meci, avand echipa superioara, plus ca un rezultat pozitiv le poate asigura in mare masura salvarea de la retrogradare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,