Pariuri Sportive – Bordeaux vs Marseille – 10.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Bordeaux vs Marseille (10.05.2014) – ora 22:00
ligue1Sambata seara de la ora 22:00 se va disputa partida dintre Bordeaux si Marseille, partida ce face parte din cadrul etapei cu numarul 37, penultima din Ligue 1. Cele doua echipe sunt vecine de clasament, insa doar OM mai are sanse la un loc de Europa League, nepermitandu-si pasi gresiti in ultimele doua etape.
Bordeaux Marseille
Bordeaux se prezinta la aceasta partida dupa ce etapa trecuta a obtinut trei puncte, insa mai putin importante, echipa oricum neavand sanse sa urce in clasament, realistic vorbind, si neavand sanse nici macar matematice la un loc de cupa europeana. Formatia gazda este a saptea cu 51 de puncte si are sanse mari sa incheie pe acest loc, asta daca nu cumva va pica in clasament. Marseille de cealalta parte poate spera la locul cinci acum, asta dupa ce etapa trecuta a invins-o pe Lyon acasa cu 4-2, ajungand la doua puncte de locul cinci ocupat chiar de OL. Oaspetii au 56 de puncte si un golaveraj de 51-39 si sunt intr-o perioada buna, dovada ca in precedentele cinci etape au castigat de trei ori si au bifat doua rezultate de egalitate.
Pariuri Bordeaux vs Marseille 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.80

  • Se dueleaza aici doua formatii fara o forta ofensiva iesita din comun, insa cu un joc organizat, in special la nivelul apararii, astfel ca ne asteptam la ca scorul sa nu fie unul foarte mare, ci cu maxim doua reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,