Pronostic – Pandurii vs Viitorul – 8 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Pandurii – Viitorul
pronostic pandurii viitorul liga 1In lipsa unui obiectiv clar pe acest final de sezon, Pandurii a inceput sa piarda din ce in ce mai multe puncte. Surprinzator, gorjenii au cedat acasa in fata Sagetii Navodari, scor 1-0. Circula niste zvonuri pe piata cum ca Pandurii s-ar da la o parte si cu aceasta ocazie, in conditiile in care Viitorul a reprezentat mai mereu, in scurta ei existenta, e drept, un izvor nesecat de talente. Calculele hartiei ne-o da pe Pandurii favorita la castigarea meciului, insa nu acelasi lucruri le putem afirma cu privire la cele din culise.

Pandurii ar putea pierde acest meci, spre exemplu, cu promisiunea ca Hagi sa ii ofere cativa jucatori tineri in sezonul viitor, pentru ca Petre Grigoras sa ii slefuiasca asa cum stie el mai bine. Totul e de cancan pe acest final de sezon, cand echipele angrenate in lupta pentru salvarea de la retrogradare incearca sa se lupte pentru un loc in primele 15 in clasament.

Cand spunem primele 15, ne referim mai exact la momentul in care FC Vaslui nu a primit licenta pentru sezonul viitor, ceea ce inseamna in mod automat ca, din Liga 1, nu vor retrograda decat trei echipe. Este vorba despre Corona Brasov si alte doua, care se vor alege in urmatoarele 4 etape ramase de disputat.

Viitorul a castigat acasa, etapa trecuta, cu U Cluj, prin golul lui Nicolae Dica. Veteranul Viitorului a punctat la una din ultimele faze ale meciului, cu o lovitura de cap plasata la centrarea lui Razvan Marin (fiul fostului jucator al Stelei, Petre Marin).

La casele de pariuri, Pandurii primeste o cota de 2.00 la victorie. In functie de cat de mult doriti sa riscati cu aceasta ocazie, noi, in schimb, va recomandam fie un pariu in miza redusa pe victoria in plasare a Viitorului (cota 4.60 la Bet365), fie un pariu cu sansa dubla pe X2.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO