Pronostic – Otelul vs ACS Poli – 8 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Otelul – ACS Poli
pronostic otelul acs poli liga 1Otelul Galati a fost invinsa usor surprinzator, in weekend, in deplasarea de la Botosani. Echipa din localitate a dispus de fosta campioana a Romaniei cu un zdrobitor 3-1, in conditiile in care asa zisul gol de onoare al galatenilor a picat spre final, in urma unui contraatac fulger. In rest, Otelul a parut destul de palida si, potrivit specialistilor, are sanse minime sa se salveze in acest an. Sansa Galatiului s-ar putea numi FC Vaslui, care nu a primit licenta pentru sezonul viitor, conditii in care locul 15 devine neretrogradabil. Chiar si asa, lupta este din ce in ce mai apriga la subsolul clasamentului, iar Otelul are neaparata nevoie de o schimbare de atitudine.

Pe de alta parte, in cazul in care ACS Poli Timisoara va retrograda, aceasta nu va produce un ecou atat de important in randul suporterilor banateni. Motivele le cunoastem cu totii, tinand cont ca la jocurile de acasa ale echipei ACS Poli nu s-au prezentat niciodata mai mult de cateva sute de suporteri. Exceptie face, desigur, jocul de pe Dan Paltinisanu cu Steaua Bucuresti, viitoarea campioana.

In ciuda rezultatelor proaste ale Otelului, jocul propus de neamtul Ewald Lienen a fost unul croit mai mereu pe atac, indiferent de adversarul pe care l-a intalnit Otelul in cale. Asadar, asta seara se vor intalni echipa cu un joc placut impotriva uneia dintre cele mai urate echipe ale Ligii 1, ACS Poli, care, probabil, se va baricada in aparare din minutul 1 pana in 90, incercand sa apere un punct, esential in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Din punctul meu de vedere, Otelul este condamnata sa castige, si o poate face si in fata unei aparari supraaglomerate. 2.05 este cota propusa de casa de pariuri online Unibet pentru victoria gazdelor, care au prima sansa aici. Otelul va ataca in valuri spre final si cred ca este capabila sa castige.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO