Pronostic – Brighton vs Derby – 8 mai 2014

Bilet realizat de Pronostic in 8 May, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Brighton – Derby
pronostic playoff championship Brighton - DerbyBrighton a produs surpriza in ultima etapa a sezonului regulat, invingand Nottingham Forest, si astfel a reusit sa acceada in playoff-ul de promovare in Premier League. Multi specialisti o dau ca favorita pe Derby in fata lui Brighton, desi aceasta evolueaza in deplasare. Acest lucru se datoreaza, in principal, si faptului ca Derby a incheiat sezonul regulat cu o zestre de puncte considerabil mai mare decat cea a lui Brighton Albion. Vorbim de 15 puncte!

Derby County a avut sansa ei la a termina sezonul regulat pe unul dintre cele doua locuri care asigurau promovarea directa in Premier League, insa lucrurile au luat o alta turnura spre final, iar oaspetii de joi seara trebuie acum sa traga tare pentru a prinde cel din urma tren.

La Brighton nu gasim prea multi jucatori indisponibili, desi ne aflam la finalul unui sezon extrem de solicitant. Andrew Crofts este singurul jucator accidentat, iar Dale Stephens este dat ca incert de presa din Albion.

Echipa de start a lui Brighton (asezare in teren 4-3-3): Kuszczak, Calderon, Forster-Caskey, Greer, Andrews, Orlandi, Upson, Ward, Lingard, Buckley si Ulloa.

In ultimul meci de campionat, Derby a incropit un prim 11 in ideea menajarii catorva jucatori de baza pentru primul joc important din faza playoff-ului. Cu alte cuvinte, suntem in proportie de 90% siguri ca Crag Bryson, Jake Buxton si Chris Martin vor evolua inca din primul minut in deplasarea de la Brighton Albion.

Paul Coutts si Shaun Barker sunt accidentati si nu vor putea juca pentru Derby County aici.

Echipa de start a lui Derby (asezare in teren 4-3-3): Grant, Forsyth, Wisdom, Bryson, Keogh, Thorne, Buxton, Hendrick, Bamford, Russell si Martin.

Din punct de vedere statistic, Derby nu a pierdut niciun joc in ultimele 6 etape din sezonul regulat din Championship. Victoria lui Derby County este cotata la 3.10 in oferta agentiei de pariuri online Unibet.

Bet365 Unibet 10Bet Sportingbet Bet-at-home Betfred Coral Netbet Totesport Boylesports
bet365 buton unibet buton 10bet buton sportingbet buton bet-at-home buton betfred buton coral buton netbet buton totesport buton boylesports buton
200 RON 150 RON
100 RON 100 RON 80 RON 25 EURO 50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO