Pariuri Sportive – Novgorod vs Dinamo Moscova – 14.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Novgorod vs Dinamo Moscova (14.04.2014) – ora 18:00
Dan Petrescu si elevii sai vor avea un meci usor la prima vedere astazi de la ora 18:00, in ultima partida a etapei cu numarul 25 din Rusia Premier League. Novgorod este in cadere libera, insa orice e posibil dupa surpriza realizat de Anzhi etapa trecuta cu Dinamo.
In meciul tur din capitala, moscovitii au calcat stramb, reusind sa castige un singur punct dupa un neasteptat 2-2 pe propria arena.
NovgorodDinamo Moscova
Novgorod, dupa cum am spus, este in cadere libera, iar la ora actuala vine dupa cinci infrangeri in ultimele cinci etape de campionat, marcand de numai doua ori si primind 15 goluri in total. Echipa gazda a ajuns sa ocupe penultimul loc in clasament, cu 18 puncte, la doar doua peste ultima clasata, Anzhi. Gazdele au trei puncte sub zona ce joaca barajul si sapte sub zona de salvare.In schimb Dinamo Moscova si-a luat adio de la titlu dupa esecul rusinos de etapa trecuta, 0-4 in deplasare cu ultima clasata, Anzhi, care pana atunci nu castigase decat o data. Echipa pregatita de Dan Petrescu este a cincea in clasament, insa o victorie ar urca-o un loc in clasament, iar acum obiectivul este un loc de Europa Leagua, titlul sau locul secund de Champions League fiind departe.
Pariuri Novgorod vs Dinamo Moscova
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.44

  • Dinamo Moscova nu ar trebui sa aiba probleme in acest duel, contra celei mai slabe echipe a momentului in Rusia. Ne asteptam la o victoria a oaspetilor, alegand un pariu simplu, fara complicatii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,