Pariuri Sportive – Viitorul vs FC Brasov – 14.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Viitorul vs FC Brasov (14.04.2014) – ora 19:00
liga1Viitorul Constanta si FC Brasov vor fi adversare in aceasta seara cu incepere de la ora 19:00, cele doua urmand sa dispute un meci de sase puncte in lupta pentru evitarea retrogradarii.
In tur am avut parte de asemenea de un meci sarac in goluri, Viitorul reusind o victorie oarecum neasteptata, scor 1-0 la Brasov.
ViitorulFC Brasov
Viitorul Constanta vine dupa un succes surprinzator etapa trecuta, scor 1-0 in deplasare cu mult mai bine cotata FC Vaslui. Echipa pregatita de Vintila se afla pe penultima pozitie a clasamentului, cu 26 de puncte si un golaveraj de 19-42, avand cel mai slab atac din Liga 1, la egalitate cu Corona. O victorie a gazdelor i-ar scoate pe acestia peste linia de plutire.FC Brasov se afla intr-o situatie identica, avand acelasi numar de punct ca si adversara de diseara. Brasovenii sunt insa pe locul 16, cu un golaveraj mai bun, de 24-34. Forma de moment a oaspetilor a cunoscut o crestere vizibila in ultimele patru etape, perioada in care FC Brasov s-a impus in trei randuri, iar acum toata lumea spera la salvarea de la retrogradare.
Pariuri Viitorul vs FC Brasov
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.57

  • La un astfel de meci, in care se intalnesc doua echipe slabe din punct de vedere ofensiv, ambele cu o medie de sub un gol marcat pe meci, e firesc sa ne asteptam la joc mai putin generos in reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,