Pariuri Sportive – Pescara vs Fiorentina – 19.05.2013

Bilet realizat de bonus in 19 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Pescara vs FiorentinaPoate cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul 38 din Italia Serie A va avea loc pe terenul lanternei rosii, Pescara, acolo unde Fiorentina se va deplasa cu sanse extrem de mici la locul 3, insa cu pozitia a 4-a asigurata indiferent de rezultatele acestei runde.

Pescara a fost de departe cea mai slaba echipa din acest campionat, dovada ca dupa 37 de runde scurse gazdele au strans doar 22 de puncte, fiind pe ultima pozitia, dar si cu un golaverage dezastruos de 26:79, avand astfel cel mai slab atac si cea mai fragila defensiva din prima liga italiana.
Tot ultima pozitie le revine gazdelor si cand vorbim strict de partidele disputate pe teren propriu, acolo unde au castigat 13 puncte din 54 posibile.

Fiorentina pe de alta parte se prezinta la acest joc din postura unei formatii cu moral bun, asta daca ne gandim ca oaspetii au 4 victorii in ultimele 5 etape. Echipa vizitatoare ocupa locul 4 cu 67 de puncte, la 2 puncte de podium si la 4 puncte deasupra urmatoarei clasate.
Fiorentina are 7 victorii, 3 remize si 8 infrangeri pana acum pe teren strain, fiind a 6-a in Italia din acest punct de vedere.

O singura data s-au intalnit cele doua tabere in ultimii 9 ani, si anume in turul campionatului curent, atunci cand Pescara a realizat o mare surpriza impunandu-se in deplasare cu 0-2.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.62
Fiorentina este fara nici un fel de dubiu echipa mai buna si mai in forma la ora actuala, fiind net superioara la toate capitolele Pescarei. De 19 ori au reusit oaspetii sa conduca la pauza in acest campionat, castigand 15 din aceste partide.