Pariuri Sportive – Steaua vs Viitorul Constanta – 19.05.2013

Bilet realizat de bonus in 19 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Steaua – Viitorul ConstantaVis-à-vis de singurul meci al Ligii 1 de astazi, cel dintre Steaua si Viitorul, se vorbeste cum ca ar putea fi o intelegere intre conducatorii celor doua cluburi, avand in vedere relatiile apropiate, dar si faptul ca Viitorul este obligata sa castige pentru a mai scapa putin de emotiile retrogradarii.

Steaua este deja matematic noua campioana a Romaniei si vine cu un moral bun dupa victoria in fata rivalei Dinamo, scor 1-2. Baietii lui Reghecampf au ajuns la 75 de puncte si un golaverage de 67 la 23, dominand clar acest sezon de Liga 1 si facand o impresie buna si in Europa.
Steaua are un bilant de-a dreptul formidabil pe teren propriu, acolo unde a bifat 14 victorii si 1 singur rezultat de egalitate in cele 15 partide jucate in fata propriilor suporteri.

In schimb Viitorul Constanta, echipa aflata la prima prezenta in Liga 1, are 1 victorie si 4 infrangeri in ultimele 5 etape de campionat. Constantenii sunt primii deasupra liniei de plutire cu 30 de puncte, la egalitate cu locul 15, insa cu un golaverage mai bun (34:49).
Astfel oaspetii au nevoie disperata de un rezultat bun in acest joc, chiar daca pana acum nu au bifat decat 3 victorii in 15 deplasari.

In turul campionatului Steaua a facut instructie la Constanta, impunandu-se cu scorul de 0-4 fara nici un fel de emotie.

Info pariuri sportive: Meci de evitat
Recomandam sa evitati acest joc la pariuri. Deja se stie ca Steaua va alinia echipa a doua, plus ca sunt binecunoscute relatiile dintre Becali si Hagi. Daca nu ar fi fost nimic putred la mijloc, atunci nu ar mai fi scos majoritatea agentiilor de pariuri online partida din ofertele lor.