Pariuri Sportive Petrolul vs Poli Timisoara – 04.11.2013

Bilet realizat de bonus in 4 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Petrolul vs Poli Timisoara (04.11.2013) – ora 19:30
Introducere
Luni seara cu incepere de la ora 19:30, pe stadionul Petrolul din Ploiesti va avea loc un meci din cadrul etapei a 13-a, meci in care lupii galbeni vor primi vizita nou-promovatei, ACS Poli Timisoara. Cotele sunt clar inclinate in favoarea gazdelor, asa cum probabil multi se asteptau
Petrolul
Poli Timisoara
Ploiestenii au trei victorii in ultimele cinci etape si sunt obligati sa se impuna in acest meci pentru a mai recupera din distanta fata de liderul Steaua, aceasta din urma incurcandu-se in mod surprinzator sambata pe terenul Coronei Brasov. Petrolul este a doua la ora actuala in Liga 1, cu un total de 25 de puncte, dar si cu un golaverage de admirat, +9, cu 18 reusite si numai noua goluri incasate. Cota oferita de bet365 pentru victoria lupilor galbeni este de 1.30 in acest moment.
Poli Timisoara in schimb ocupa pozitia a zecea in clasament, fiind intr-o forma mai putin laudabila la ora actuala. Banatenii au bifat un singur succes in precedentele cinci etape ale campionatului, insa pana acum se tin bine, departe de zona fierbinte. Oaspetii au adunat 15 puncte pana in acest moment si au un golaverage de 13-15, destul de bun pentru o nou-promovata fara prea mari pretentii.
Pariuri Petrolul vs Poli Timisoara
Pronostic pariuri sportive: Petrolul -1.0 Handicap Asiatic @ 1.50
  • Pentru acest meci ne asteptam ca Petrolul Ploiesti sa se impuna fara emotii, mai ales ca evolueaza acasa, acolo unde se prezinta admirabil. Elevii lui Contra sunt superiori la majoritatea capitolelor, iar in cazul unui succes la limita, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!