Pariuri Sportive Elche vs Villarreal – 04.11.2013

Bilet realizat de bonus in 4 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Elche vs Villarreal (04.11.2013) – ora 23:00
Introducere
Luni seara de la ora 23:00 se va incheia etapa cu numarul 12 din Primera Division, atunci cand Elche o va gazdui pe Villarreal intr-un duel al nou-promovatelor. Cotele sunt foarte echilibrate in acest moment la toate agentiile, fiind greu de spus ca una din echipe se va impune fara emotii.
Elche
Villarreal
Elche ocupa un linistitor loc zece la ora actuala, unul foarte bun pentru o formatie nou-promovata, iar echipa gazda se lauda cu zece puncte castigate in ultimele cinci runde. Elche a adunat in total pana acum dupa 11 runde nu mai putin de 13 puncte si un golaverage de 12-15. Etapa trecuta, Elche a scos un egal pretios in deplasare pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 2-2 dupa ce a condus chiar cu 0-2.
Villarreal in schimb a inceput campionatul ca din tun, insa in ultimele cinci runde a inceput sa “scartaie”, avand in vedere ca a bifat doua succese si trei esecuri. Oaspetii ocupa insa in continuare locul patru in acest moment, cu 20 de puncte si un golaverage de 19-12, printre cele mai bune ale campionatului. Cand vine vorba de deplasari, Villarreal a bifat doua victorii, un egal si doua infrangeri, marcand in medie 1,2 goluri pe partida.
Pariuri Elche vs Villarreal
Pronostic pariuri sportive: Villarreal (Draw no bet) @ 1.57
  • Villarreal a fost pana acum in acest debut de campionat printre cele mai solide formatii, dovada si locul din clasament (4). Echipa oaspete poate fi considerata superioara lui Elche din multe puncte de vedere in acest moment.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!