Fotbal – Elche – Villarreal – 04 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 4 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Luni seara, Villarreal incheie etapa din La Liga cu o deplasare extrem de dificila la Elche, adversar deloc facil daca e sa tinem cont de punctele acumulate in clasamentul la zi al campionatului spaniol. In acest sens ne putem folosi la fel de bine si de ultimul meci cu Bilbao, cand Elche a inscris in doua randuri in primele 47 de minute, izbutind mai apoi sa evite infrangerea.

In pofida faptului ca Villarreal nu este la capacitate maxima, pierzand in 3 din ultimele 5 runde din La Liga, obiectivul acestei deplasari nu poate fi decat unul, si anume obtinerea tuturor punctelor puse in joc. Pentru a obtine victoria, e foarte probabil ca antrenorul oaspetilor, Marcelino Garcia Toral, sa apeleze la un sistem de joc 4-4-2, lasand in urma acel 4-2-3-1 folosit ineficient la mijlocul saptamanii trecute.

Echipa probabila a lui Elche (sistem de joc 4-2-3-1): Herrera – Suarez, Lomban, Botia, Mantecon – Perez, Sanchez – Gil, Aaron, Fidel – Moral.

Managerul lui Elche nu poate conta in aceasta etapa pe un numar foarte mare de jucatori, printre acestia strecurandu-se si romanul Cristi Sapunaru, accidentat. Richmond Boakye, Alvaro, Edu Albacar si Charlie Ianson sunt, de asemenea, ineligibili.

Villareal nu se poate folosi de Farinos, Bojan Jokic (accidentati) si Pablo Iniguez (suspendat), care a vazut cartonas rosu in meciul pierdut impotriva lui Getafe. In locul ramas vacant, presa spaniola mizeaza pe o introducere in primul 11 a lui Chechu Dorado.

Echipa probabila a lui Villarreal (sistem de joc 4-4-2): Asenjo – Costa, Dorado, Musacchio, Mario – Perez, Cani, Bruno, Pina – Uche si Santos.

Conform statisticilor oferite de catre principala casa de pariuri sportive Bet365, Villarreal nu a dat randament in ultimele 3 deplasari din La Liga. Vorbim aici despre 3 meciuri in care submarinul galben nu a inscris, incheind de fiecare data cu putin goluri pe tabela.
Pentru un meci in under 2.5, aceeasi casa de pariuri ne propune o cota de 1.80!