Pariuri Sportive Petrolul vs Swansea – 29.08.2013

Bilet realizat de bonus in 28 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Petrolul vs Swansea (29.08.2013) – ora 20:30
Introducere
Petrolul si-a vazut visul european spulberat in urma cu o saptamana in Tara Galilor, atunci cand a fost invinsa in mod categoric de Swansea City, scor 5-1. Ploiestii se vad resemnati, insa multumiti deoarece si-au atins obiectivul, si anume ajungerea in play-off-ul Europa League. Daca in tur aveam parte de cote inclinate clar in favoarea lui Swansea, de aceasta data cotele sunt foarte echilibrate.
Petrolul
Swansea
Elevii lui Cosmin Contra au o cota de 2.90 la ora actuala in oferta celor de la bet365. Sansele Petrolul la calificare sunt minime, avand nevoie de o victorie cu 4-0 sau la cinci goluri diferenta. Ce-i drept nu incape vorba despre asa ceva. Ploiestenii vin cu un moral bun la acest joc dupa victoria din weekend, scor 1-2 in deplasarea de pe terenul rivalei Astra. De altfel lupii galbeni erau neinvinsi in acest sezon pana la meciul din Tara Galilor de saptamana trecuta.
Michu si compania si-au aratat superioritatea cu varf si indesat la meciul tur, iar la ora actuala putem spune ca nu exista termen de comparatie intre cele doua tabere. Swansea este o formatie din prima jumatate a clasmantului in Premier League, castigatoare Cupei Ligii Angliei, si o echipa care s-a batut de la egal la egal cu Liverpool, Chelsea, Man United sau Arsenal. Bet365 ofera o cota de 2.38 pentru galezi, acestia pornind usor cu prima sansa si de aceasta data.
Pariuri Petrolul vs Swansea
Pronostic pariuri sportive: X2 @ 1.44
  • Mai mult ca sigur Swansea nu va forta in acest joc, urmand sa-si odihneasca o parte din titulari pentru meciul din weekend din Premier League. Ne asteptam totusi ca echipa galeza sa nu piarda acest joc, fiind superioara Petrolului la toate capitolele.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!