Pariuri Sportive Besiktas vs Tromso – 29.08.2013

Bilet realizat de bonus in 28 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Besiktas vs Tromso (29.08.2013) – ora 20:30
Introducere
Besiktas a pierdut neasteptat saptamana trecuta in Norvegia contra lui Tromso, scor 2-1, iar acum turcii se vad nevoiti sa castige meciul cu 1-0 sau la cel putin doua goluri diferenta pentru a merge in grupele Europa League. Cotele sunt de partea gazdelor in acest duel, iar Tromso cu siguranta nu va avea viata usoara, mai ales ca este intr-o forma destul de slaba
Besiktas
Tromso
Besiktas incepuse bine noul sezon si nimic nu anunta infrangerea din Norvegia. Gazdele acestui joc au doua victorii in primele doua etape de campionat, ofensiva fiind in continuare principalul punct forte al acestora, cu sase reusite in doua runde de Superliga. Cota oferita de bet365 pentru victoria alb-negrilor in meciul de joi seara este de 1.33, una dintre cele mai bune cote pentru 1 solist de pe piata in momentul acesta.
Tromso in schimb a avut la meciul tur avantajul partidelor oficiale in picioare. Turcii bifase un singur meci oficial, iar acest lucru s-a vazut. Tromso nu se descurca prea bine in ultima perioada, avand o singura victori in precedentele sase partide, insa una foarte importanta, cea contra lui Besiktas. Ingijorator pentru oaspeti este faptul ca au primit gol in opt din precedentele noua partide.
Pariuri Besiktas vs Tromso
Pronostic pariuri sportive: Besiktas -1.0 Handicap Asiatic @ 1.50
  • Avand in vedere forta turcilor pe teren propriu in special, dar si faptul ca Besiktas este echipa net superioara la majoritatea capitolelor, am decis sa mergem pe mana gazdelor cu returnare de miza in cazul unei victorii la limita.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!