Pariuri Sportive Stuttgart vs Rijeka – 29.08.2013

Bilet realizat de bonus in 28 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Stuttgart vs Rijeka (29.08.2013) – ora 19:00
Introducere
Stuttgart nu va avea deloc o misiune usoara joi seara de la ora 19:00 in play-off-ul Europa League. Nemtii au pierdut meciul tur contra croatilor de la Rijeka, scor 2-1 in deplasare, iar acum au nevoie de o victorie cu 1-0 sau o victorie la doua goluri diferenta pentru a merge in grupe. Cotele sunt mult mai dezechilibrate decat la meciul de saptamana trecuta, gazdele avand prima sansa la pariuri.
Stuttgart
Rijeka
Bet365 ofera o cota de 1.30 pentru 1 solist in momentul de fata, cea mai buna cota de pe piata. Stuttgart nu se afla intr-o perioada deloc buna, ba din contra, echipa pare in cadere libera. Mai precis gazdele au pierdut ultimele patru partide oficiale, fiind fara victorie de la inceputul lunii August de la meciul cu BFC Dynamo din Cupa Germaniei. In acest ritm este greu de crezut ca Stuttgart va merge mai departe, mai ales ca primeste in medie in jur de doua goluri pe meci.
Rijeka, surprinzator sau nu, are prima sansa la calificare, desi pe hartie Stuttgart pastreaza in continuare sanse reale. Croatii stau la adapostul rezultatului din tur, dar plus de asta Rijeka se afla intr-o forma de laudat. In cele 14 meciuri disputate in acest sezon (doua amicale), Rijeka este neinvinsa, bifand nu mai putin de zece victorii si patru rezultate de egalitate. Putem spune chiar faptul ca oaspetii se bat la titlu in Croatia in acest ritm.
Pariuri Stuttgart vs Rijeka
Pronostic pariuri sportive: Rijeka +2.0 Handicap Asiatic @ 1.55
  • Rijeka si-a aratat coltii la meciul tur, confirmand asteptarile fanilor care sperau la cel putin un egal. Stuttgart este ranita si nu da semne de revenire, fiind greu de crezut ca nemtii se vor impune la trei goluri diferenta ca acest pariu sa fie pierdut.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!