Pariuri Sportive – Poli Timisoara vs Udinese – 11.07.2013

Bilet realizat de bonus in 11 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Poli Timisoara vs UdineseMandria Banatului, Poli Timisoara, a fost foarte aproape sezonul trecut de o revenire in Liga 1, insa a terminat la doar 3 puncte in spatele pozitie a doua in Liga 2. Acum timisorenii vor disputa un super meci de pregatire contra lui Udinese, formatie ce a terminat campionatul in Italia pe val, fiind cea mai in forma tabara din Serie A.

Poli, dupa cum era de asteptat, porneste cu sansa a doua in acest meci, avand o cota de 6.00 pentru o victoria contra lui Udinese, cota care oricum este mult prea mica dupa parerea noastra, tinand cont de diferenta foarte mare dintre cele doua formatii.
Timisorenii nu au mai disputat nici un amical vara aceasta, ultimul meci jucat fiind pe 5 Iunie in ultima etapa a ligii secunde de fotbal din Romania, scor 1-1 acasa cu FC Bihor.

De cealalta parte, Udinese, dupa cum spuneam, a terminat campionatul intr-o forma fabuloasa, cu 5 victorii in ultimele 5 etape, reusind astfel sa prinda locul 5, ultimul ce asigura prezenta in Europa League.
Italienii au marcat de 14 ori in cele 5 runde despre care am precizat, iar cel mai sonor nume care a cazut victima formatiei din Udine este Inter, invinsa cu 2-5 pe propria arena. Cota pentru victoria italienilor in acest meci este de 1.40 in oferta bet365.

Pronostic pariuri sportive: Udinese -0.5, -1.0 Handicap Asiatic
Este cert faptul ca Udinese are prima sansa intr-un astfel de joc si doar o surpriza ar face ca Poli sa scoata ceva bun joi seara. In caz ca Udinese se impune la diferenta de fix 1 gol, atunci miza va fi castigatoare pe jumatate, iar cealalta jumatate va fi returnata.