Pariuri Sportive – Salzburg vs Schalke – 11.07.2013

Bilet realizat de bonus in 11 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Salzburg vs SchalkeSalzburg si Schalke vor fi puse fata in fata intr-un super amical joi seara incepand cu ora 20:30. Inainte de acest meci nemtii sunt vazuti ca favoriti in oferta agentiilor de pariuri, cu o cota de 1.80 la bet365, desi ambele tabere au avut un parcurs in amicale vis a vis de care nu sunt lucruri de reprosat.

Salzburg a bifat pana acum 3 partide de pregatire in perioada de vara, insa nici un adversar nu a fost pe masura austriecilor. Acestia au trecut cu scorul de 3-0 de Metz, 7-2 de Paderborn, si au remizat fara gol in fata lui Verl.
In campionatul trecut din Austria, Salzburg a terminat pe 2, ala 5 puncte in spatele campioanei Austria Viena, ofensiva fiind de departe lucrul prin care Salzburg s-a remarcat.

Schalke in schimb vine la acest meci tot dupa 3 partide amicale disputate in perioada aceasta de pregatire. Nemtii au avut un sezon bun in Bundesliga, reusind intr-un final sa prinda locul 4, ultimul de Champions League.
In amicalele din aceasta vara Schalke s-a descurcat excelent, reusind 3 victorii cu echipe precum Malmo, Vardar si FC 08 Villingen, marcand in total nu mai putin de 10 goluri.

Intre cele doua tabere nu a mai avut loc pana acum nici un meci de pregatire sau oficial, iar Schalke este favorita sa castige primul meci contra lui Salzburg.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.50
Este de asteptat sa vedem un meci cu multe goluri joi seara intre cele doua formatii, mai ales ca Schalke este clar o echipa de over, in timp ce despre Salzburg nu incape nici un dubiu, marcand 91 de goluri in 34 de etape in campionat. Plus de asta si cifrele de amicale sunt in favoarea unui astfel de pronostic.