Pariuri Sportive – PSG vs Brest – 18.05.2013

Bilet realizat de bonus in 16 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

PSG vs BrestDe departe cel mai dezechilibrat joc al etapei 37 din Franta Ligue 1 va avea loc la Paris sambata seara incepand cu ora 22:00 intre noua campioana a Frantei, PSG si ultima clasata, Brest. Cota pentru victoria lui PSG este de doar 1.14 la bet365, lucru si normal daca ne uitam peste cifrele celor doua tabere la ora actuala.

Gazdele vin dupa 5 etape impresionante in campionat, etape in care au bifat 4 victorii si 1 egal, cimentandu-si astfel pozitia de lider din punct de vedere matematic. Parizienii au 77 de puncte inainte cu 2 etape de final, cu 7 puncte peste urmatoarea clasata.
Cand vine vorba de jocurile disputate in fata propriilor suporteri, PSG are pana acum 12 victorii, 4 remize si 2 infrangeri, dominand campionatul si din acest punct de vedere.

Pe de alta parte, Brest se prezinta la acest meci din postura celei mai slabe echipe din Franta atat ca forma de moment cat si ca rezultate in general. Mai exact oaspetii au 5 infrangeri in ultimele 5 etape, fiind retrogradati matematic. Cu 29 de puncte si un golaverage de 30 la 57, Brest este ultima in Ligue 1 la 8 puncte sub linia de plutire.
Tot ultima este Brest si intr-un clasament al meciurilor jucate pe teren strain, cu doar 11 puncte castigate in urma a 18 deplasari.

In ultimele 2 sezoane cele doua tabere s-au intalnit de 3 ori, fara succes pentru Brest, si fara gol marcat. PSG s-a impus de fiecare data la 0, scor 1-0, 0-1, respectiv 0-3 in turul acestui campionat.

Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.50
Am ales in acest meci sa mergem clar pe mana lui PSG, echipa net superioara, desi este posibil ca tehnicianul parizienilor sa odihneasca cativa jucatori importanti dupa un sezon epuizant. Totusi diferenta de valoare dintre cele doua loturi este evident inclinata in favoarea gazdelor.