Pariuri Sportive – Dortmund vs Hoffenheim – 18.05.2013

Bilet realizat de bonus in 16 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Dortmund vs HoffenheimCampioana Germaniei din 2012, Borussia Dortmund, vine la acest meci dupa 2 remize consecutive in campionat si se pregateste de finala Uefa Champions League de pe 25 mai. Gazdele pornesc ca favoriti in meciul de sambata dupa amiaza contra lui Hoffenheim, avand o cota de 1.44 la bet365 in momentul de fata.

Dortmund are locul 2 asigurat in Bundesliga, loc pe care il va ocupa 100% la finalul acestei ultime etape indiferent de rezultate. Cu 66 de puncte si un golaverage de 80 la 40, Lewandovski si compania au avut un sezon fabulos, mai ales pe plan international.
In Germania cand vine vorba de jocurile disputate acasa, Dortmund este a 3-a, cu 10 victorii, 3 remize si 3 meciuri pierdute dupa 16 partide. Acesta va fi ultimul joc al galben-negrilor pe teren propriu in sezonul curent.

Hoffenheim in schimb se afla diametral opus in clasament, pe penultima pozitie cu 28 de puncte si cu sanse minime de salvare, fiind obligata sa castige acest joc. Cu un golaverage de 40 la 66, oaspetii au cea mai fragila aparare din campionat, neaflandu-se nici intr-o forma de invidiat.
Intr-un clasament al jocurile din deplasare, Hoffenheim este ultima in Germania, cu numai 9 puncte din 48 posibile.

De doua ori s-au intalnit cele doua tabere in 2012, ambele partide fiind castigate fara emotii de Dortmund, scor 3-1, respectiv 1-3.

Pronostic pariuri sportive: Dortmund -1.0 Handicap Asiatic @ 1.63
Desi nu mai are pentru ce lupta in acest moment, pentru Dortmund acesta va fi ultimul test inainte de finala Uefa Champions League de pe 26 mai. Gotze si ai lui sunt net superiori la toate capitolele, iar noi ne asteptam ca acestia sa incheie in stil mare sezonul de Bundesliga, chiar in fata propriilor suporteri.