Pariuri Sportive – Sevilla vs R. Sociedad – 18.05.2013

Bilet realizat de bonus in 16 May, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Sevilla vs Real SociedadUn meci crucial pentru Sociedad va fi cu siguranta cel de sambata de la Sevilla, acolo unde vom avea parte de un meci interesant si foarte echilibrat dupa cum o arata si cotele. Pentru a ramane cu prima sansa la locul 4, Sociedad este obligata sa castige acest joc, sau macar sa nu-l piarda. Cotele sunt echilibrate, usor inclinate in favoarea Sevillei.

Sevilla se prezinta la acest joc dupa 5 etape modeste, etape in care si-a trecut in cont 1 singura victorie, 3 remize si 1 infrangere. Formatia gazda a avut un sezon dezamagitor si are foarte mari sanse sa rateze o cupa europeana. Gazdele ocupa locul 8 cu 47 de puncte si un golaverage de 52 la 47 dupa 35 de etape scurse din La Liga.
Acasa Sevilla nu s-a descurcat deloc rau in acest campionat, fiind printre cele mai puternice formatii, cu 12 victorii, 1 egal si 4 infrangeri in urma a 17 partide.

De cealalta parte, Real Sociedad se prezinta la acest joc dupa 5 runde slabe in care a pierdut mult din avansul pe care il avea in fata Valenciei, fiind acum egalata de lilieci. Bascii ocupa insa locul 4 in continuare cu 59 de puncte, doar datorita golaverage-ului foarte bun de 64 la 45.
Trebuie totusi precizat faptul ca Real Sociedad este a 4-a in Spania cand vine vorba de deplasari, cu 23 de puncte castigate dupa 17 jocuri.

Precedentele 2 jocuri directe dintre cele doua echipe au fost castigate de Sociedad, scor 2-0, respectiv 2-1 in Decembrie in turul campionatului.

Info pariuri sportive: Meci de evitat
Meciul se anunta a fi unul foarte echilibrat, fiecare echipa jucandu-si o sansa pentru obiectivul stabilit, si anume Sevilla pentru un loc 7 ce duce in Europa League, si Sociedad pentru locul 4 duce in Champions League. Va fi cu siguranta o partida stransa si echilibrata in care este greu de dat un pronostic, asa ca cel mai indicat ar fi sa evitati acest joc.