Pariuri Sportive – Reading vs Newport – 12.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 August, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Reading vs Newport (12.08.2014) – ora 22:00
Cupa Ligii Angliei va oferi un meci foarte interesant marti seara de la ora 22:00, ultimul de pe lista celor din aceasta zi. Reading, echipa ce vine din Championship, a doua liga engleza, va primi vizita lui Newport, trupa de mijlocul clasamentului in League Two, a patra liga.
ReadingNewport
Reading este cu siguranta numele mult mai sonor in acest duel, echipa gazda fiind favorita, asa cum era firesc. Aceasta a disputat cinci meciuri de pregatire pe parcursul verii, reusind doua victorii si doua remize in primele patru jocuri, dupa care a venit infrangerea cu Swansea, scor 1-3 la inceputul acestei luni. Bet365 ofera o cota de 1.50 pentru victoria lui Reading.Newport se prezinta la acest meci din postura echipei outsider, avand o cota in jur de 5.50 in acest moment. Asa cum am spus, oaspetii nu emit pretentii prea mari nici in League Two, acolo unde au terminat la mijlocul clasamentului stagiunea trecuta. Vara aceasta Newport a bifat doua victorii in doua amicale, 4-2 cu Evesham si 1-0 cu cei de la Coventry la sfarsitul lui Iulie.
Pariuri Reading vs Newport
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Diferenta dintre cele doua protagoniste ne asteptam sa se vada si pe tabela de marcaj, iar Reading sa se impuna, cota pentru victoria echipei gazda fiind destul de atractiva in momentul de fata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,