Pronostic – Leeds vs Accrington – 12.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 August, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

leedsMarti seara incepand cu ora 21:45 Cupa Ligii Angliei va continua cu un duel foarte interesant intre Leeds United si Accrington, echipe ce vin din Championship (liga a doua), respectiv League Two (liga a patra). Este limpede in acest moment cine are prima sansa, Leeds United fiind favorita la ora actuala in ofertele tuturor agentiilor de pariuri online.

Cea mai buna cota la ora actuala pentru victoria gazdelor o gasim la bet365, si anume 1.40. Leeds United spera la un sezon foarte bun in Championship, sezon care sa-i aduca in sfarsit revenirea pe prima scena a fotbalului din Anglia. Echipa gazda a sustinut cinci partide de pregatire pe parcursul acestei veri, reusind nu mai putin de patru victorii si un rezultat de egalitate, insa nici adversarii nu au fost de speriat.

Accrington este o trupa de mijlocul clasamentului in League Two, cea de-a patra liga din fotbalul englez, dupa cum am spus mai devreme. Formatia oaspete porneste de departe cu sansa a doua, fiind greu de crezut ca poate realiza surpriza pe terenul lui Leeds. In aceasta vara oaspetii au bifat trei meciuri de pregatire, nereusind sa bifeze nici un succes. Mai exact Accrington a inregistrat doua remize si un esec.

Cele doua cluburi s-au intalnit o singura data, si anume in Decembrie 2009, in Johnstone’s Paint Trophy, Leeds castigand atunci tot acasa cu scorul de 2-0.

Pronostic: 1 solist @ 1.40

Va recomandam un pariul simplu la acest meci, un pariu pe o cota acceptabila, avand in vedere diferentele dintre cele doua cluburi, si anume victoria lui Leeds. Gazdele sunt intr-o forma mai buna, plus ca au si un lot mult mai valoros.

Tags: , , , ,