Pariuri Sportive – Real Madrid vs Celta Vigo – 06.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Real Madrid vs Celta Vigo  (06.01.2014) – ora 20:00
laligaSantiago Bernabeu va gazdui primul meci din 2014, in aceasta seara de la ora 20:00, atunci cand Real Madrid o va intalni pe Celta Vigo, echipa aflata in subsolul clasamentului, dar care s-a dovedit a fi capabila de surprize in ultimii ani.
In stagiunea trecuta am avut parte de patru dueluri directe intre Real si Celta, doua in La Liga si doua in Cupa. Trei victorii au bifat galacticii, la care se adauga un succes suprinzator al Celtei Vigo in Cupa, scor 2-1 acasa.
Real MadridCelta Vigo
Aflata pe val inaintea acestui joc, Real Madrid are toate argumentele de partea ei. Galacticii au bifat etapa trecuta, pe 22 Decembrie mai precis, a 13-a victorie in 17 etape, iar anul 2014 l-au inceput cu bine, dupa victoria din amicalul cu PSG, scor 0-1. Alonso, Ronaldo si compania ocupa locul trei in Spania, cu 41 de puncte, la opt in spatele marilor rivale, Barcelona si Atletico Madrid, acestea dispuntand deja jocurile din runda curenta.Celta Vigo se afla intr-o situatie total opusa. Daca Real este o formatie pe val si ultra-ofensiva, oaspetii au mari probleme in acest sezon, luptand din greu sa ramana deasupra liniei de plutire. Formatia vizitatoare vine dupa remiza de etapa trecuta, scor 1-1 acasa cu Osasuna, remiza care o mentine pe locul 17, cu 16 puncte, la egalitate cu Valladolid, prima din zona retrogradarii. Diferenta o face golaverajul de 21-27, favorabil Celte.
Pariuri Real Madrid vs Celta Vigo
Info pariuri sportive: Real Madrid -0.5,-1.0 HA la pauza @ 1.50

  • Ne-am indreptat atentia catre un pariu pe prima repriza. Am ales ca Real sa conduca la pauza, iar daca o va face fix la un gol diferenta, atunci jumatate din miza va fi castigatoare, iar cealalta jumatate va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!