Pariuri Sportive – Catania vs Bologna – 06.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Catania vs Bologna  (06.01.2014) – ora 16:00
serieaUn duel din subsolul clasamentului in Serie A, si care ne-a atras atentia, este cel dintre Catania si Bologna, echipe care in acest sezon lupta sa scape de retrogradare, ceea ce nu va fi deloc usor daca vor continua in acelasi ritm ca pana acum.
Catania a castigat ultimul meci direct cu Bologna, tot acasa, scor 1-0 in luna Februarie a anului trecut.
CataniaBologna
La pariuri gazdele au prima sansa, cea mai buna cota putand fi gasita in oferta agentiei de pariuri online, bet365, si anume 2.05. Catania este totusi cea mai slaba echipa din Italia, ocupa ultimul loc cu numai zece puncte si cu un golaveraj de 10-32, avand de departe cel mai slab atac din tara si pennultima defensiva, cu o medie de aproape doua goluri incasate pe meci.Pe de alta parte, Bologna nu este foarte departe, insa victoria din etapa trecuta, scor 1-0 cu Genoa a propulsat-o deasupra liniei de plutire. Oaspetii sunt pe locul 17, cu 15 puncte, avand un singur punct avans fara de urmatoarea clasata. Bologna nu se poate lauda nici cu golaverajul de 17-31, avand si ea de asemenea o aparare slaba, a treia de la coada mai precis.
Pariuri Catania vs Bologna
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.62

  • Este firesc sa mergem pe un astfel de pariu, dat fiind faptul ca se intalnesc doua dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, in special din punct de vedere ofensiv. Ambele au medie de maxim un gol marcat pe etapa, iar dupa 17 runde au reusit impreuna sa inscrie de numai 27 de ori.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!