Pariuri Sportive – Real Madrid vs Granada – 25.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Real Madrid vs Granada  (25.01.2014) – ora 17:00
laliga

  • Cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul 21 din Spania Primera Division va avea loc pe Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid si Granada se vor intalni sambata de la ora 17:00. Cota pentru victoria gazdelor se invarte in jur de 1.05 la ora actuala.
    Totusi ultimele doua jocuri directe au fost foarte dificile pentru galactici, acestia reusind sa castige la limita, scor 1-0, o data acasa si o data in deplasare.
Real MadridGranada
Trebuie precizat in primul rand faptul ca Real Madrid nu a incasat nici un gol in cele sase jocuri oficiale din 2014. Madrilenii au reintrat serios in lupta pentru titlu in Spania, ajungand la 50 de puncte si un golaveraj de 58-21. Cu aceste cifre galacticii se afla in continuare pe locul trei, la un singur punct in spatele Barcelonei si Atletico, primele doua clasate care merg in continuare cot la cot.Granada vine dupa doua etape bune, doua etape in care a castigat patru puncte, totusi in fata unor echipei mai jos in clasament, Valladolid (4-0) si Osasuna (0-0). Fosta formatie a lui Gabi Torje se afla la jumatate clasamentului, pe locul zece. Problema ramane in continuare ofensiva, cifrele oaspetilor fiind date de un golaveraj de 19-25 si cele 24 de puncte adunate pana acum.
Pariuri Real Madrid vs Granada
Info pariuri sportive: Real Madrid -1.0 HA la pauza @ 1.57

  • Meciul dintre Real si Granada este foarte dezechilibrat. Ne asteptam ca madrilenii, cu niste cifre impresionante in 2013, sa se impuna clar, luand un avantaj considerabil inca din prima parte a jocului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,