Pariuri Sportive – Freiburg vs Leverkusen – 25.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 24 January, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Freiburg vs Leverkusen  (25.01.2014) – ora 16:30
bundesligaSambata dupa amiaza de la ora 16:30 va avea loc partida dintre Freiburg si Leverkusen, doua formatii aflate in situatii diferite si zone opuse ale clasamentului. Meciul face parte din prima etapa a returului, si anume etapa cu numarul 18, iar elevii lui Sami Hyypia pornesc cu prima sansa.
De doua ori s-au duelat cele doua echipe in actualul sezon. In campionat Leverkusen s-a impus cu 3-1, iar in Cupa tot Leverkuen a castigat cu 1-2 in deplasare.
FreiburgLeverkusen
Dupa o iarna cu trei partide de pregatire, Freiburg pare gata pentru un retur de campionat care sa o salveze de la retrogradare. Formatia gazda a incheiat turul pe locul 16, cel care joaca barajul de ramanere in Bundesliga. Doar 14 puncte au adunat gazdele si nu se pot lauda nici cu golaveraj de 16-31. Exceptand-o pe ultima clasata, Braunschweig, Freiburg are cel mai slab atac din campionat.Bayer Leverkusen parea ca poate sa tina pasul cu Bayern Munchen in lupta pentru titlu, insa infrangerile din ultimele duoa etape ale campionatului au facut ca oaspetii sa pastreze sanse reale doar la locul doi. De altfel Leverkusen ocupa aceasta pozitie dupa 17 etape in care a strans 37 de puncte, laudandu-se si cu un golaveraj de 32-16. Oaspetii au cea mai buna defensiva dupa cea a liderului. In opt deplasari Bayer a reusit doar 9 goluri.
Pariuri Freiburg vs Leverkusen
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Dupa turul de campionat din Germania putem spune ca intre Freiburg si Leverkusen nu exista termen de comparatie. Ne asteptam la o victorie a oaspetilor, mai ales ca nu-si mai permit sa piarda puncte in continuare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,