Pronostic – Cagliari vs AC Milan – 26 ianuarie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 24 January, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Cagliari – AC Milan
pronostic cagliari ac milan serie aCagliari a uitat sa mai castige in campionat, adunand pana acum nici mai mult nici mai putin de cinci meciuri consecutive fara victorie in Serie A. Acest lucru se poate datora si lipsei de interes a patronului Cellino, care a pus mana de curand pe Leeds United si cauta cumparator pentru clubul din Sardinia.

AC Milan a inceput cu dreptul in era Clarence Seedorf, cu victorie in fata Veronei in campionat, insa a pierdut mai apoi cu Udinese in Cupa Italiei, scor 2-1, cu Mario Balotelli spargand gheata chiar in primele minute ale disputei de pe San Siro.

Cu toate ca are la dispozitie un lot foarte subtire, mai ales cand facem referire la linia de fund, antrenorul gazdelor Diego Lopez va avea ceva batai de cap pentru a incropi un prim 11 combativ cu AC Milan.

Agim Ibraimi si Andrea Cossu ar trebuie sa joace in spatele lui Marco Sau, care va fi de altfel si singurul atacant veritabil al lui Cagliari. Lipsesc Nene (accidentat), Mauricio Pinilla si Victor Ibarbo (suspendati).

Echipa probabila a lui Cagliai (4-3-2-1): Avramov – Murru, Astori, Rossettini, Pisano – Ekdal, Conti, Dessena – Cossu, Ibraimi – Sau.

Desi cativa jucatori ai lui AC Milan au acumulat destule meciuri consecutive in picioare, Clarence Seedorf nu are de ce sa isi faca griji vizavi de alte noi accidentari in lot. Drept urmare, vor lipsi “accidentatii de serviciu”, si anume: Matias Silvestre, Cristian Zapata, Andrea Petagna si Stephan El Shaarawy.

Echipa probabila a lui AC Milan (4-2-3-1): Abbiati – Abate, Bonera, Mexes, Sciglio – Jong, Montolivo – Honda, Kaka, Robinho – Balotelli.

Cagliari este un adversar pe placul lui AC Milan, luand in seama ultimele 21 de intalniri Cagliari-AC Milan (si viceversa), toate incheiate fie la egalitate, fie cu victoria diavolului milanez. In schimbul acestui pronostic, X2, casa de pariuri online Unibet ne ofera o cota de 1.25, ideala pentru incropirea unui bilet combo.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO