Pariuri Sportive Sahtior K. vs BATE Borisov – 23.07.2013

Bilet realizat de bonus in 22 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Dupa ce in partida tur, BATE Borisov a pierdut intr-un mod surprinzator pe teren propriu contra celor de la Sahtior K., formatie din Kazakhstan, acum cota echipei din Belarus este mult mai mare, fiind foarte posibil sa ramana pe din-afara competitiei. Mai precis, bet365 ofera o cota de 1.83 pentru succesul bielorusilor.

Sahtior K. vine la acest meci dupa infrangerea suferita in campionat, scor 1-3 pe teren propriu contra celor de la Ordabasy, formatie ce lupta la titlu in Kazakhstan. Gazdele acestui joc nu traverseaza o perioada tocmai de laudat, cu doar doua victorii in ultimele cinci partide oficiale.
Totusi trebuie precizat ca Sahtior K. are trei victorii in precedentele patru partide de pe teren propriu, marcand in medie aproape doua goluri pe meci.

BATE Borisov pe de alta parte nu s-a ridicat la asteptari in mansa tur, atunci cand a dat in mod sigur peste cap biletele pariorilor. Oaspetii s-au impus in ultimul meci de campionat, scor 3-1 acasa in fata lui Dnepr Mogilev, o echipa net inferioara la majoritatea capitolelor.
Cand vine vorba de deplasari BATE are un bilant excellent, cu patru victorii si un rezultat de egalitate in ultimele cinci partide pe teren strain, si cu doar un singur gol primit.

Cele doua echipe nu s-au intalnit decat o singura data pana acum, in meciul de saptamana trecuta castigat de Sahtior K. cu scorul de 0-1 dupa o reusita a lui Khizhnichenko in minutul 48.

Pronostic pariuri sportive: 2 solist @ 1.83
Tindem sa credem ca BATE Borisov isi va confirma de aceasta data superioritatea, fiind in mod clar formatia mai buna. Plus de asta oaspetii se descurca admirabil cand vine vorba de deplasari, iar rezultatul din tur nu este unul imposibil de intors.