Pariuri Sportive Yokohama vs Manchester United – 23.07.2013

Bilet realizat de bonus in 22 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Manchester United va disputa al treilea amical din aceasta vara marti de la orele pranzului (13:20) contra japonezilor de prima liga de la Yokohama. Cotele sunt in mod clar inclinate in favoarea elevilor lui David Moyes, in marea majoritate a cazurilor United avand o cota in jur de 1.30.

Yokohama este ocupanta locului 3 in J-League, laudandu-se si cu un golaverage bun, de 32-19 dupa 17 etape scurse. Japonezii au un oarecare avantaj, si anume ca au multe meciuri in picioare in ultima perioada, fiind practic la mijlocul campionatului. Forma de moment a celor de la Yokohama este data de trei victorii, un egal si o singura infrangere in precedentele cinci meciuri in toate competitiile.

De cealalta parte, Manchester United, dupa cum spuneam, disputa miercuri al treilea joc al verii. Englezii au pierdut in primul amical intr-un mod cu totul si cu totul surprinzator, scor 1-0 in fata celor de la Thailand Stars, ca mai apoi sa ii zdrobeasca pe cei de la A-League Stars, scor 1-5. Fara transferuri notabile in aceasta vara, David Moyes are o lista foarte indrazneata de jucatori, printre care se afla chiar si starul lui Tottenham, Gareth Bale.

Pronostic pariuri sportive: 2 pauza / 2 final
United este in mod cert echipa mai buna in acest duel, iar acest lucru ne asteptam sa iasa in evidenta atat in teren cat si pe tabela de marcaj inca din prima parte a jocului. In conditii normale este greu de crezut ca Yokohama va rezista prea mult in fata britanicilor.