Pariuri Sportive – Sassuolo vs Empoli – 28.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Sassuolo vs Empoli (28.10.2014) – ora 21:45
Sassuolo si Empoli vor deschide etapa intermediara din Italia Serie A, etapa cu numarul noua mai exact. Cele doua formatii sunt vecine de clasament, singurul lucru care le desparte fiind golaverajul. Fluierul de start va avea loc la ora 21:45, ora Romaniei, iar la pariuri gazdele au usor prima sansa.
Sassuolo Empoli
Sassuolo vine dupa victoria de pe terenul Parmei, marea dezamagire a sezonului curent, scor 3-1, acesta fiind singurul succes al echipei de pana acum. Gazdele au parasit astfel zona de retrogradarii, urcand pe locul 15, cu un total de sapte puncte in dreptul lor si un golaveraj de 7-14. Atacul este una din probleme principala, cu o medie de sub un gol marcat pe meci, iar defensiva este de asemenea printre cele mai fragile din Italia. Empoli vine la aecst meci hotarata sa scoata un rezultat bun. Infrangerea de etapa trecuta, scor 0-4 acasa contra lui Cagliari a reprezentat primul esec dupa patru etape fara infrangere. Nou-promovata spera intr-o salvare de la retrogradare, insa la ora actuala are un punct peste linia de plutire, fiind a 14-a, cu sapte puncte, dar un golaveraj mai bun decat Sassuolo, si anume 9-13.
Pariuri Sassuolo vs Empoli
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.70

  • Avand in vedere ofensivele modeste ale celor doua tabere, suntem de parere ca e putin cam riscant sa mizam prea multe goluri in aceasta partida, astfel ca ne asteptam la maxim doua. Fiecare are cate o victorie pana acum, atacul fiind problema ambelor tabere.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,