Pronostic – Chemnitzer vs Werder Bremen – 28.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 28 October, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

bremen600x400

Werder Bremen se afla intr0o perioada extrem de dificila, iar diseara de la ora 20:00 nu va avea o misiune usoara in 16-imile Cupei Germaniei contra lui Chemnitzer, echipa de liga a treia, de asemenea iesita din forma.

Chemnitzer FC vine dupa cinci meciuri modeste in care a bifat o victorie, un egal si trei infrangeri, una dintre ele intr-un amical cu Furth ce-i drept. Asa cum am spus, echipa evolueaza in 3. Liga si este a patra in acest moment, luptand pentru promovare, fiind la un punct de locul trei ce duce la baraj si tot la un punct de locul doi ce promoveaza direct in 2. Bundesliga.

Werder Bremen poate fi considerata una dintre dezamagirile principale ale actualei stagiune de Bundesliga. Daca lucrurile vor continua in acelasi ritm, nu ne-ar mira ca cele doua formatii sa fie adversare in liga secunda sezonul viitor. Verzii sunt ultimii in Bundesliga, cu patru puncte dupa noua etape in care nu s-au lipit de victorie, avand de departe cea mai slaba defensiva din campionat, si anume 10-23 in momentul de fata.

In 2011 cele doua au disputat un meci amical, singurul meci direct din istoria recenta. Cele doua au incheiat partida fara gol la momentul respectiv, tot pe acest teren.

Pronostic: Bremen DNB @ 1.45
Ne asteptam totusi ca diferenta de dintre cele doua tabere sa isi spuna cuvantul. Ambele sunt iesite din forma, dar cel putin Werder Bremen este iesita din forma in Bundesliga, spre deosebire de Chemnitzer care evolueaza in a treia liga.

Tags: