Pariuri Sportive Shamrock vs Limerick – 14.06.2013

Bilet realizat de bonus in 12 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Shamrock vs LimerickVineri de la ora 22:00 Shamrock si Limerick se vor intalni intr-un duel din cadrul rundei cu numarul 17 din Irlanda Premier League. Gazdele pornesc ca mari favoriti la pariuri, avand la ora actuala o cota in jur de 1.50 in majoritatea cazurilor. Totusi cele doua formatii sunt vecine de clasament la ora actuala.

Gazdele vin insa dupa o perioada excelenta, avand 3 victorii si 2 rezultate de egalitate in precedentele 5 etape de campionat. Astfel au urcat pe locul 5, cu 24 de puncte si un golaverage de 20-10, avand practic o aparare dintre cele mai bune la ora actuala, primind doar 2 goluri in ultimele 5 runde.
Shamrock este fara infrangere pana acum pe teren proprui, avand 4 victorii, 4 remize si un golaverage fabulos de 16-4.

Limerick pe de alta parte nu a impresionat cu nimic pana acum, in special in ultima perioada. Raportandu-ne la ultimele 5 etape, oaspetii au strans doar 5 puncte, ajungand astfel pe locul 6 cu un total de 19 puncte si un golaverage la limita, 20-19.
Cand vine vorba de deplasari, Limerick este a 7-a in Irlanda, cu 9 puncte din 24 posibile pana acum.

Shamrock s-a impus in 4 din precedentele 5 partide directe cu Limerick, remizand intr-o alta partida, scor 1-1.

Pronostic pariuri sportive: 1 solist @ 1.50
Dupa cum este si normal avand in vedere cele spuse mai sus, ne asteptam la o victorie a gazdelor, acestia din urma fiind extreme de puternici pe teren propriu. Plus de asta toate cifrele sunt in favoarea lui Shamrock.