Pariuri Sportive Bray vs Derry City – 14.06.2013

Bilet realizat de bonus in 12 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bray vs Derry CityDerry City este obligata sa obtina toata cele 3 puncte vineri seara de la ora 21:45 in deplasarea de pe terenul lui Bray, formatie ce lupta in a doua jumatate a clasamentului. Cotele sunt de partea oaspetilor, acestia fiind favoriti la bet365 cu o cota de 1.65 pentru victorie in momentul de fata.

Bray este insa cea mai in forma echipa din prima liga irlandeza, avand 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 etape, parasind astfel ultimul loc al clasamentului. Mai exact gazdele ocupa locul 9, cu 17 puncte dupa 16 etape, si un golaverage de 20-35.
Pe teren propriu insa bilantul nu este deloc unul de laudat, formatia gazda avand 2 victorii, 2 remize si 4 infrangeri dupa cele 8 partide disputate pe propria arena.

In schimb Derry City de cealalta parte a baricadei se prezinta la acest meci dupa 3 etape fara infrangere. Oaspetii ocupa locul secund cu 33 de puncte, la 6 puncte in spatele lideurlui St Patricks, insa cu un meci in minus jucat, ceea ce inseamna ca o victorie i-ar aduce pe oaspeti din nou in lupta pentru titlu.
Dupa 8 deplasari bifate pana acum, Derry City a inregistrat 6 victorii, 1 egal si 1 infrangere, fiind a 3-a in Irlanda la acest capitol.

Pe 1 Aprilie s-au intalnit ultima data cele doua formatii, atunci cand Derry s-a impus acasa cu scorul de 2-0.

Pronostic pariuri sportive: Peste 0.75 goluri la pauza Handicap Asiatic
Tinand cont ca se intalnesc doua formatii aflate in forma maxima ne asteptam si la un meci spectaculos generos in goluri, asa cum ne-au obisnuit pana acum cele doua tabere. De exemplu ultimul meci al lui Bray a oferit nu mai putin de 9 goluri. Noi speram in cel putin unul pana la pauza.