Pariuri Sportive U20 Portugalia vs SUA – 14.06.2013

Bilet realizat de bonus in 12 June, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Portugalia - SUAVineri de la ora 19:00 vom avea parte de un meci amical intre selectionatele sub 20 de ani ale Portugaliei si Statelor Unite, inainte de inceperea Campionatului Mondial U20. In mod normal Portugalia este favorita sa castige jocul, dispunand de o generatie puternica ce vine din spate, in timp americanii nu impresioneaza cu nimic iesit din comun.

Portughezii au disputat 5 partide in ultimele 2 saptamani in cadrul turneului de la Toullon. Bilantul nu este chiar cel mai bun, insa lusitanii au termina pe 2 in Grupa B. Doua victorii, un egal si doua infrangeri a bifat Portugalia in ultimele 2 saptamani.
De precizat ca selectionata din Portugalia este clar o formatie de Over, deoarece in aceste ultime 5 meciuri s-au marcat in medie 3.2 goluri pe meci.

De cealalta parte a baricadei, SUA U20, a fost si ea prezenta la turneul de la Toullon terminand pe 4 in Grupa A, cu numai 3 puncte stranse din 12 posibile. Astfel americanii au 1 victorie si 3 infrangeri in precedentele 4 partide, primind 7 goluri si marcand doar 3.
Dupa cum era si normal SUA U20 porneste cu sansa a doua in acest meci, fiind inferioara la majoritatea capitolelor.

Vorbind strict de nivelului Under 20, acesta este primul meci din istoria recenta dintre cele doua tari, iar portughezii au prima sansa la victorie.

Pronostic paruiri sportive: Portugalia U20 -0.5, -1.0 Handicap Asiatic
Ne asteptam sa vedem o victorie fara prea mari emotii din partea Portugaliei, avand in vedere ca se prezinta la acest meci cu un lot net superior americanilor la majoritatea capitolelor, multi dintre jucatori venind din ligile puternice ale lumii.