Pariuri Sportive – Sheffield United vs Fenerbahce – 31.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Sheffield United vs Fenerbahce (31.07.2014) – ora 21:45
Sheffield United si Fenerbahce Istanbul vor fi puse fata in fata in aceasta seara de la ora 21:45 intr-un meci de pregatire ce se anunta inclinat catre poarta englezilor daca ar fi sa ne luam dupa cote. Cele doua tabere nu au mai fost adversare niciodata pana acum, fie ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale.
Sheffield United Fenerbahce
Sheffield United se prezinta la acest meci ca outsider, desi are avantajul faptului ca a fost mai activa vara aceasta. Englezii au bifat patru meciuri amicale, reusind o singura victorie, la care se adauga un egal si doua infrangeri. Sheffield evolueaza in League One, a treia liga engleza, acolo unde sezonul trecut a incheiat pe locul sapte, imediat sub play-off-ul de promovare. Fenerbahce, cu jucatori precum Kuyt sau Meireles in lot, este in mod clar echipa cu prima sansa. Turcii, campioni in sezonul trecut de Superliga, sunt suspendati din cupele europene, astfel ca nu vor participa in Uefa Champions League, cum ar fi trebuit, Galatasaray jucand direct in grupe, iar Besiktas urmand sa lupte in preliminarii pana la faza grupelor.
Pariuri Sheffield United vs Fenerbahce
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.62

  • Fenerbahce este fara doar si poate echipa superioara in acest duel, echipa campioana a Turciei, iar in fata unei trupe de liga a treia engleza ne asteptam sa obtina o victorie, mai ales ca si cota este foarte tentanta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,