Pariuri Sportive – Young Boys vs Ermis – 31.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 31 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Young Boys vs Ermis (31.07.2014) – ora 20:30
Young Boys Berna isi va incepe astazi de la ora 20:30 aventura europeana in noul sezon de Europa League, luptand pentru un loc in play-off-ul competitiei cu cipriotii dela Ermis si in mod clar avand prima sansa.
Acest duel este primul din istorie intre cele doua protagoniste, iar toate agentiile de pariuri ii dau pe gazde ca mari favoriti.
Young Boys Ermis
Bet365 ofera una dintre cele mai bune cote pentru 1 solist, si anume 1.29 in acest moment. Young Boys a bifat trei victorii si trei remize in cele sase meciuri amicale ale verii, fiind intr-o forma destul de buna. Echipa este neinvinsa dupa primele doua jocuri de campionatul intern, insa nu a rupt gura targului, bifand doua remize, 2-2 cu St. Gallen si 1-1 cu Aarau, asteptarile fiind ceva mai mari. De cealalta parte Ermis, pe langa faptul ca este echipa cu un lot mai slab din punct de vedere valoric, nu a fost nici foarte activa pe parcursul acestei veri. Oaspetii vin dintr-un fotbal net inferior celui elvetian si este greu de crezut ca pot scoate ceva notabil din aceasta deplasare. Una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru 2 solist este oferita de bet365, si anume 10.00 in acest moment.
Pariuri Young Boys vs Ermis
Info pariuri sportive: Young Boys -1.0 HA @ 1.44

  • Ne asteptam ca diferenta de valoare de pe hartie dintre cele doua tabere sa se reflecte si pe tabela de marcja, iar elvetienii, avand majoritatea argumentelor de partea lor, sa se impuna fara prea mari emotii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,