Pariuri Sportive – Stromsgodset vs Haugesun – 09.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 June, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Stromsgodset vs Haugesun (09.06.2014) – ora 16:30
Stromsgodset si Haugesund vor fi puse fata in fata in aceasta dupa amiaza de la ora 16:30 in cadrul etapei a 12-a din Norvegia Tippeligaen. Partida se anunta destul de dezechilibrata, lucru reliefat oarecum si de cote.
Stromsgodset a castigat ultima confruntare directa fara drept de apel, in Noiembrie 2013, scor 4-0 tot pe teren propriu.
StromssgodsetHaugesund
Gazdele acestui meci au nevoie de victorie pentru a ramane in continuare in lupta pentru titlu aproape de Molde, liderul la zi. Dupa 11 runde scurse, Stromsgodset se afla pe locul secund in Norvegia, cu 21 de puncte si un golaveraj de 21-13, la cinci puncte in spatele lui Molde si la unul singur peste Odd, urmatoarea clasata. Doar Molde are un atac mai bun in acest moment, iar Stromsgodset are cinci victorii si un egal acasa pana acum.Pe de alta parte, Haugesund se lupta in aceasta stagiune sa ramana in prima liga, lucru care pana acum nu pare foarte realizabil. Formatia vizitatoare este penultima in clasament, cu sapte puncte, la un punct sub linia de plutire. Cu un golaveraj de 10-18, Haugesund nu se poate lauda cu un anume punct forte. Singura victorie din campionat a venit insa in deplasare.
Pariuri Stromsgodset vs Haugesun
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.40

  • Ne asteptam la un lucru firesc, si anume ca echipa gazda sa se impuna, fiind superioara din orice punct de vedere, dupa cum o arata si cifrele sau clasamentul. Cota este una acceptabila avand in vedere diferenta foarte mare dintre cele doua tabere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,