Pronostic – Coreea de Sud vs Ghana – 10 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Coreea de Sud – Ghana
pronostic Coreea de Sud vs Ghana amicaleCoreea de Sud versus Ghana se numara printre ultimele amicale ce vor avea loc inainte de Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, a carui start se va da joi seara, in transmisiune directa pe TVR. Atat Coreea de Sud cat si Ghana au mai disputat un singur meci amical pana acum, cu mentiunea ca ambele s-au inclinat la acelasi scor 1-0.

Coreea de Sud si Ghana s-au ciocnit in alte trei randuri pana in prezent. Asiaticii s-au impus o singura data, in 2011, scor 2-1, in conditiile in care africanii au bifat victorii pe linie in precedentele doua confruntari.

Coreea de Sud vine in Brazilia ca o potentiala nationala care poate furniza surpriza. Daca va reusi sau nu, ramane de vazut. Pana atunci, insa, are nemaipomenita sansa de a pleca in Brazilia cu un moral bun.

Meciul amical dintre Coreea de Sud si Ghana se disputa in Statele Unite ale Americii, Miami pentru a fi mai precisi.

Echipe probabile la Coreea de Sud – Ghana

Echipa de start a reprezentativei Coreei de Sud (asezare in teren 4-2-3-1): Jung – Gwon Kim, Kwak, Hong, Yoon – Ki, Han – Lee, Koo, Son – Park.

Echipa de start a reprezentativei Ghanei (asezare in teren 4-2-3-1): Kwersey – Opare, Mensah, Boye, Schlupp – Essien, Badu – Boateng, Muntari, K. Asamoah – A.Ayew.

Coreea de Sud si Ghana au fost mai degraba precaute in precedentele meciuri amicale. Doua confruntari care s-au incheiat cu un singur gol marcat, asadar suficiente premise pentru ca agentia de pariuri sportive online Bet365 sa priveasca aceasta intalnire cu ochi nu tocmai buni vizavi de oferirea unui spectacol agreabil, cu multe goluri pe tabela de marcaj.

Bet365 pune la dispozitia clientilor sai o cota de 2.50 pentru over 2.5, in vreme ce un potential rezultat final 1-1 este cotat cu 7.50 in oferta aceluiasi bookmaker. Cei care opteaza pentru un 0-0 la finalul primelor 45 de minute sunt recompensati cu o cota de 2.50.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO