Pronostic – M. Youzhny vs I. Karlovic – 10 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: M. Youzhny – I. Karlovic
pronostic M. Youzhny – I. Karlovic turneu halleLuni s-a dat startul sezonului de iarba, unul care le surade jucatorilor cu un servici-vole extrem de solid. Croatul Ivo Karlovic face parte cu succes din aceasta categorie si, desi nu are un istoric tocmai fericit in compania lui M. Youzhny, poate intoarce oricand situatia.Meciul face parte din cadrul turneului de la Halle, Germania, acolo unde Youzhny vine sa apere punctele obtine in 2013, cand a prins ultimul act. Este pentru a patra oara cand cei doi tenismeni incruciseaza rachetele, rusul avand un avantaj net in fata croatului, scor 3-0.

Desi se afla in afara top 10 mondial, M. Youzhny poate reveni oricand, in conditiile in care mai are multe de demonstrat in tenis. Youzhny poate fi gasit in momentul de fata pe locul 16 in lista ATP, avand un palmares deloc de neglijat. Cu zece titluri la activ si doua trofee cucerite in ultimul an, rusul poate spera la o finala si in editia din acest an a turneului de la Halle.

Cel mai bun rezultat al rusului din 2014 pare sa fie sfertul de finala inregistrat la Dubay, cand s-a predat in fata sarbului Novak Djokovic.

Ivo Karlovic ocupa locul 37, avand de partea sa doar cinci succese. Un singur titlu a cucerit croatul in 2013, dupa ce l-a invins pe Alejandro Falla in finala turneului de la Bogota. Si cum zgura nu ii place mai deloc, rezultatele din ultima perioada au fost mai degraba modeste.

Doua dintre cele doua meciuri dintre Youzhny si Karlovic s-au consumat in 2012, rusul impunandu-se de fiecare data in maximum de seturi: 6-2, 6-7, 6-3 (Doha) si, respectiv, Zagreb scor 7-6, 3-6, 7-6.

Ivo Karlovic este greu de invins pe propriul serviciu, tocmai de aceea consideram ca un eventual pariu pe over 22.5 game-uri este cel mai nimerit pronostic aici. Youzhny este usor favorit la castigarea meciului in oferta agentiei Unibet, dar cum un 7-6 6-4 in favoarea lui Youzhny/ Karlovic acopera limita de game-uri, nu ne mai ramane decat sa va uram mult succes!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO