Pronostic – Galatasaray vs Fenerbahce – 10 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 9 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Galatasaray – Fenerbahce
pronostic galatasaray fenerbahce basketballGalatasaray a reusit cu succes sa reduca din avantajul pe care il avea rivala sa de moarte, Fenerbahce Istanbul, demonstrand inca o data in plus ca este capabila sa invinga echipa condusa de catre Zeljko Obradovic. Victorie la aproape zece goluri diferenta, scor 73-64, a dus seria la scorul general de 2-1 in favoarea lui Fener, in conditiile in care castigatoarea se va decide in momentul in care una din cele doua combatante va ajunge la cifra “4” in dreptul succeselor inregistrate. Meciul dintre Galatasaray si Istanbul se va juca pe Abdi Ipekci, in fieful Galatei.

Galatasaray s-a aflat in situatia de a pierde al treilea meci al seriei si, poate, in mare parte finala campionatului turc de baschet. Presiunea creata in randul jucatorilor a fost de bun augur, iar lucrurile parca au inceput sa prinda culoare odata cu victoria inregistrata in detrimentul lui Fenerbahce.

Primul 5 probabil al gazdelor: Arroyo, Guler, Markoishvili, Erceg, Aldemir.

Cat despre Fenerbahce Istanbul, se poate spune la fel de bine ca a pierdut fraiele jocului taman in ultimul sfert, cand balanta a inclinat spre Galata, care avea sa sparga si gheata cu aceasta victorie. Relaxarea din jocul lui Fener s-a simtit imediat, iar Galatasaray a fost suficient de inteligenta incat sa profite de aceasta portita lasata deschisa.

Primul 5 al lui Fenerbahce Istanbul: McCalebb, Onan, Preldzic, Bjelica, Zoric.

Galatasaray a fost, asadar, capabila sa o reduca pe Fener la tacere, ceea ce demonstreaza ca rezultatul inregistrat la capatul celor patru sferturi a fost unul justificat din plin. Si nu o coincidenta, asa cum se mai intampla in fascinanta lume a baschetului.

In concluzie, ne asteptam ca jocul dintre Galatasaray si Fenerbahce sa fie unul mai degraba tactic, cu putine puncte marcate. Limita stabilita de casa de pariuri online Bet365 este de 145.5 puncte. Pariati cu incredere pe varianta under, din motivele sustinute mai sus.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO