Pariuri Sportive Stuttgart vs Hoffenheim – 01.09.2013

Bilet realizat de bonus in 1 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Stuttgart vs Hoffenheim (01.09.2013) – oraΒ 16:30
Introducere
Primul meci de duminica in Germania Bundesliga va avea loc de la ora 16:30 si le va pune fata in fata pe Stuttgart si Hoffenheim, doua formatii aflate in situatii opuse in startul noului sezon. In ciuda tuturor lucrurilor intamplate in primele trei etape, Stuttgart are prima sansa la pariuri.
Formatia gazda a castigat patru din ultimele cinci dueluri directe cu Hoffenheim, din 2011 pana la ora actuala.
Stuttgart
Hoffenheim
Stuttgart are unul dintre cele mai slabe inceputuri de campionat din ultimii ani. Maxim si compania au inregistrat trei infrangeri dupa primele trei etape, fiind si eliminati din Europa League de catre Rijeka, o formatie din Croatia, dupa 3-4 la general. Gazdele acestui meci au incasat in medie cate doua goluri pe meci in precedentele cinci jocuri din toate competitiile, apararea fiind marea problema a acestora fara doar si poate.
Hoffenheim in schimb se afla la polul opus, fiind neinvinsa dupa primele trei runde ale campionatului. O victorie si doua remize si-au trecut in cont oaspetii, la care se adauga si succesul cu 0-9 din deplasarea din Cupa Germaniei contra lui Aumund-Vegesack, o formatie de amatori. Plus de asta Hoffenheim a avut si o vara buna din punct de vedere al rezultatelor, trecand de echipe ca APOEL sau Olympiakos si remizand cu Athletic Bilbao.
Pariuri Stuttgart vs Hoffenheim
Pronostic pariuri sportive: X2 @ 1.57
  • Stuttgart se afla in cadere libera la ora actuala, fiind greu de crezut faptul ca echipa gazda va reusi o revenire miraculoasa la acest meci, mai ales in fata unei formatii solide si neinvinsa in meciurile oficiale din aceasta stagiune.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci.Β Inregistrare!