Pariuri Sportive AS Roma vs Verona – 01.09.2013

Bilet realizat de bonus in 1 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

AS Roma vs Verona (01.09.2013) – ora 19:00
Introducere
A doua etapa din Italia Seria A le va pune fata in fata pe AS Roma si Hellas Verona, duminica seara de la ora 19:00 in prima partida a zilei din campionatul Italiei. Romanii pornesc ca favoriti in fata nou-promovatei, aceasta din urma insa venind dupa un succes contra lui AC Milan acasa.
Ultimul meci direct intre cele doua tabere a avut loc in 2002, Roma castigand atunci cu scorul de 3-2.
AS Roma
Verona
De Rossi si compania au trecut fara emotii in prima etapa a campionatului de Livorno in deplasare, scor 0-2, iar acum se afla pe pozitia a doua. Roma a avut si o vara buna din punct de vedere al rezultatelor in pregatiri, fiind invinsa doar intr-un singur meci, scor 1-2 in fata lui Chelsea. Echipa gazda, dupa cum spuneam, este mare favorita la pariuri, cu o cota de 1.40 in oferta celor de la bet365 la ora actuala.
Hellas Verona se afla intr-o forma de zile mari inainte de meciul din capitala. Oaspetii au doua victorii in doua meciuri oficiale, una in cupa si una in campionat contra lui AC Milan. Nou-promovata a impresionat pe toata lumea in prima runda, ajungand la cinci victorii consecutive, luandu-le in calcul aici si pe cele din amicale. Gasim o cota de 8.00 pentru 2 solist in oferta agentiei bet365 in momentul de fata.
Pariuri AS Roma vs Verona
Pronostic pariuri sportive: AS Roma -0.5, -1.0 HA @ 1.52
  • AS Roma este fara doar si poate echipa superioara la toate capitolele. Ne asteptam ca echipa gazda sa isi confirme aceasta superioritate si pe tabela de marcaj, traditia fiind de partea noastra in ceea ce inseamna intalniri directe intre cele doua echipe de-a lungul timpului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!