Pariuri Sportive West Brom vs Swansea – 01.09.2013

Bilet realizat de bonus in 1 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

West Brom vs Swansea (01.09.2013) – ora 15:30
Introducere
Duminica dupa amiaza incepand cu ora 15:30 va avea loc un meci extrem de interesant in Anglia Premier League, mai exact duelul dintre West Brom si Swansea City. Este greu de gasit o favorita, cotele fiind in multe cazuri chiar egale pentru victoriile celor doua tabere.
Echilibrate au fost si cele doua intalniri din sezonul trecut, atunci cand fiecare echipa si-a castigat partida de pe teren propriu.
West Brom
Swansea
West Brom nu are un start de sezon la fel ca cel de anul trecut cand a scris istorie in primele etape de campionat. Tamas si compania au adunat un singur punct dupa primele doua etape, calificandu-se la mijlocul acestei saptamani in a treia runda din Cupa Ligii dupa 3-0 acasa cu Newport. Cea mai buna cota pentru 1 solist de pe piata online o gasim in momentul de fata la bet365, si anume 2.70.
Lucrurile stau ceva mai bine pentru Swansea, insa la nivel de competitie europeana, acolo unde a ajuns in grupele Europa League. Cand vine vorba de Premier League galezii au inregistrat doua infrangeri in primele doua etape, intalnind insa adversari de calibru, precum Manchester United sau Tottenham. Trebuie precizat faptul ca Swansea s-a impus in trei din ultimele patru partide cu WBA, o victorie venind chiar in deplasare.
Pariuri West Brom vs Swansea
Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.80
  • Precedentele patru partide directe dintre cele doua formatii au fost extrem de spectaculoase, oferind de fiecare data minim trei goluri. La acelasi lucru ne asteptam si duminica seara, mai ales ca cele doua tabere au probleme la nivelul defensivei.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!