Pariuri Sportive Swindon vs Chelsea – 24.09.2013

Bilet realizat de bonus in 23 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Swindon vs Chelsea (24.09.2013) – ora 21:45
Introducere
Chelsea pare sa aiba un meci usor la prima vedere marti seara de la ora 21:45 pe terenul lui Swindon in Cupa Ligii Angliei. Cotele sunt de asemenea inclinate in favoarea oaspetilor. Acesta este primul meci direct dintre cele doua tabere in istoria recenta a fotbalului britanic.
Swindon
Chelsea
Swindon evolueaza la ora actuala in League One, a treia liga de fotbal engleza. Gazdele traverseaza o perioada buna, reusind trei victorii, un egal si o infrangere in precedentele cinci partide, marcand in medie nu mai putin de 2.6 goluri pe meci. De precizat faptul ca Swindon a reusit o surpriza in runda precedenta a competitiei, eliminand-o pe mai bine cotata, QPR, scor 0-2 in deplasare.
Chelsea are prima sansa la toate agentiile de pariuri online. Bet365 ofera o cota de 1.36 pentru succesul oaspetilor la ora actuala. Mourinho si echipa sa par sa isi revina, obtinand o victorie in weekend acasa contra lui Fulham, scor 2-0, asta dupa ce formatia de pe Stamford Bridge ajunsese deja la patru partide fara victorie si se preconiza o perioada de criza in tabara oaspete.
Pariuri Swindon vs Chelsea
Pronostic pariuri sportive: Chelsea -1.0 HA @ 1.52
  • Swindon nu pare o formatie care ar putea realiza surpriza contra lui Chelsea, desi nu a aratat rau deloc in startul acestui sezon. Londonezii simt cu siguranta o presiune dupa perioada mai putin reusita, si in mod cert vor forta o victorie categorica si de moral marti seara.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!